Home / Citrix Nyheter / Citrix ShareFile hjelper kunder med overgangen til Mobil og digital Kontor

Citrix ShareFile hjelper kunder med overgangen til Mobil og digital Kontor

Fordelene ved å ha et digital kontor er godt dokumentert, og bedrifter har mye å tjene på å ta i bruk teknologi som effektiviserer ansattes arbeidsflyter og rutinemessige prosesser, og samtidig opprettholde høye nivåer av sikkerhet og etterlevelse. Den moderne arbeidsplass opplever dramatiske gevinster i produktivitet og effektivitet, samtidig forbedre måten brukere og klienter samarbeider fra hvor som helst, når som helst, på hvilken som helst enhet. Industri analysefirmaet IDC viser at 80 prosent av bedriftene har prosesser som fortsatt er avhengige av papir og at de fleste organisasjoner er bare i begynnelsen med å forvandle sine virksomheter med dokument- og informasjonshåndtering som fører an. Likevel, 72 prosent av bedriftene er enige om at bedre dokumentprosesser vil øke kundetilfredsheten og / eller øke merkeverdi.

Med disse markedsdrivere og påvirkning av de mer enn 80.000 bedriftskunder og 20 millioner business-brukere, fortsetter Citrix å drive innovasjon i sin ledende fil synk-og-deling løsning. Disse inkluderer en smartere og enklere brukeropplevelse, samt et mer strømlinjeformet måte å vise og en konsis handling med filer av alle typer, inkludert å få tilbakemeldinger og godkjenninger på dokumenter, dele DICOM medisinske bilder, 3D arkitektoniske gjengivelser, og sporing av revisjons av filer. ShareFile kundene er mer produktive, samarbeidende og sikre, med overgang til arbeidsplassen for fremtiden ved å utvikle sine forretnings arbeidsflyt og prosesser fra papir til digital.

Hva er nytt i ShareFile

I dagens forretningsmiljø, er det en eksplosjon av data og programmer, og et stadig økende behov for samarbeid på tvers av geografiske områder. Imidlertid har det ikke vært noen systematisk måte å lagre, dele, gjennomgå eller godkjenne dokumenter som er kritiske til virksomheten funksjoner og tjenester inntil ShareFile. ShareFile er bygget – fra grunnen av – for virksomheten, og gir kundene en enklere måte å samarbeide med lag og klienter med innebygd tilbakemeldinger og godkjenningsarbeidsflyter.

  • Brukere kan få tilbakemeldinger, be om godkjenninger og e-signaturer – alt innen ShareFile webgrensesnitt.
  • Spor tilbakemeldinger og godkjenninger i sanntid med muligheten til å sette forfallsdatoer og vise status til enhver tid.
  • Eliminere behovet for å sende dokumenter via e-post og spor for versjonskontroll.

ShareFile gir kundene en smartere måte å arbeide med en ny, web-basert dashbord og grensesnitt.

  • Nylig åpnede filer er lett tilgjengelig.
  • Brukere kan gjøre mer på kortere tid med lett-å-finne handlinger og en ren, enkel design som øker produktiviteten.
  • Rask tilgang til veiledninger og lenker er tilgjengelig i logg-inn for å veilede brukerne trinn-for-trinn.

ShareFile gir en bedre, mer praktisk måte å vise alle filer med sitt nye innholds leser.

  • Brukere har støtte for 60+ filtyper uten å måtte vente på nedlastinger og har muligheten til å forhåndsvise de mest vanlige filformater, inkludert PDF-filer, uten å måtte forlate nettleseren.
  • Brukere kan enkelt dele filer, og be om tilbakemeldinger og godkjenninger gjennom arbeidsflyt – rett fra leseren.

content-viewer

 

About Luciano

Senior Infrastructure Engineer med spesialitet på Citrix produkter

Check Also

Visio sjablonger for XenApp og XenDesktop 7.12

Nye Citrix XenApp og XenDesktop Visio sjablonger, akkurat i tide til 7,12 utgivelsen.     …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.