Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/6/6/digimortal.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/6/6/digimortal.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/6/6/digimortal.no/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689 Citrix Receiver for Windows 4.6 er nå tilgjengelig!

Receiver for Windows 4.6 er nå tilgjengelig med nye funksjoner som adaptive transport støtte i HDX, HTML5 video redirigering, SNI støtte og tastaturoppsett synkronisering.

Neste generasjons brukeropplevelse teknologier

Forhåndslansering av nye adaptive transport gir en sniktitt inn i neste generasjon av XenApp/XenDesktop brukeropplevelse teknologier. Interne tester hos Citrix har vist oppsiktsvekkende forbedringer i responsen av brukergrensesnitt med høy nettverkslast, og dramatiske økninger i hastigheten på filoverføringer og utskriftsjobber. En preview er nå tilgjengelig for administratorer for å se fordelene med den nye teknologien med HDX i XenApp, XenDesktop 7.12 og receiver for Windows 4.6

Optimal ytelse av HTML5 video med redirigering

Mange nettsteder og leverandører har gått over til HTML5 som primær levering av videotjenester. Med 7.12 utgivelsen, vil XenApp og XenDesktop redirigere prosessering av HTML5 innhold med optimal ytelse og økt server-skalerbarhet. HTML5 video redirigering er i den første fasen av utgivelsen tilgjengelig for interne sider som er kontrollert av IT. Test den ut i dag på følgende URL https://www.citrix.com/virtualization/hdx/html5-redirect.html med den nye Receiveren for Windows 4.6

Tastaturoppsett synkronisering

Citrix Receiver for Windows gir dynamisk synkronisering av tastaturoppsettet fra klienten og VDA i en økt. Dette gjør det mulig for brukere å bytte mellom foretrukne tastaturoppsett på klienten, noe som gir en konsistent brukeropplevelse når de for eksempel bytter tastaturoppsettet fra engelsk til norsk. Denne funksjonen er aktivert i XenApp/XenDesktop i 7.12 utgivelsen.

SNI støtte

Nå kan du bruke Receiver tilkoblingen til NetScaler Gateway med Server Name Indication (SNI) konfigurert slik at brukere kan starte skrivebord og applikasjoner uten ytterligere konfigurasjon. For mer informasjon om SNI, se artikkel CTX125798.

Last ned nye Receiver for Citrix 4.6 her: https://www.citrix.com/downloads/citrix-receiver/windows/receiver-for-windows-latest.html

Share.

About Author

Senior Infrastructure Engineer med spesialitet på Citrix produkter

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.