Home / Citrix Nyheter / Tid for å oppgradere: XenApp og XenDesktop 7.12 er her!

Tid for å oppgradere: XenApp og XenDesktop 7.12 er her!

Hvis du kjører XenApp 6.5 i dag, følger du sannsynligvis med på  fremdriften av XenApp 7.x utgivelser, og forsøker å finne ut når du skal oppgradere.

La oss gjøre det veldig enkelt for deg: XenApp og XenDesktop 7.12 er utgivelsen! Den gir enterprise funksjoner for å håndtere de mest krevende arbeidsoppgaver med maksimal tilgjengelighet gjennom den nye Local Host Cache-teknologien, bedre administrative muligheter for applikasjoner og desktop maskin publisering. Samt en noget bedre omstart planlegging (staggering reboot) for optimalisert bruker produktivitet. XenApp og XenDesktop 7.12 har en bedre Microsoft integrasjon med Azure Resource Manager og Hyper-V med også bedre overvåkingsverktøy og rapportering. Dette er den beste plattformen til dags dato for publisering og presentering av applikasjoner og desktop.

Kraftig management og monitorings verktøy

Neste generasjon Local Host Cache øker Site tilgjengelighet med å tilby nye og eksisterende brukere til å starte virtuelle applikasjoner og desktop selv om tilgjengeligheten til Site-databasen er utilgjengelig. Redesignet for XenApp og XenDesktop 7.12 arkitekturen, – Local Host Cache synkroniserer Site-data i løpet av minutter uten administrative vedlikehold. Miljøer så store som 6000 brukere kan gjenopprettes fra en katastrofal databasesvikt på under 5 minutter. Dette gir bedrifter en solid og høy tilgjengelighets løsning for optimal redundans.

Detaljert kontroll av apper og desktop publisering på tvers av maskiner

Forenklet administrasjon og feilsøking av applikasjoner og desktop i Siten ved publisering av en singel applikasjon eller desktop fra en enkelt maskin eller maskin gruppe. Application Group, som ble introdusert med XenApp og XenDesktop 7.9 gir en enklere måte for administratorer til å logisk gruppere og administrere en kolleksjon av relaterte programmer for mer effektiv publisering og bruker tilhørighet. Nå med 7.12, kan administratorer tagge en enkel applikasjon eller desktop for bestemte brukere noe som gir administratorer mer detaljert kontroll over applikasjoner og desktop.

Bedre omstart vedlikehold minimaliserer bruker innvirkning

Optimalisert vedlikeholdsprosedyrer minimalisere bruker innvirkning i henhold til satt tidsplan. Med tagging av maskiner etter behov lager man en omstart tidsplan som oppfyller dine krav. Innebygd logikk sikrer at maskinene ikke starter unødvendig flere ganger i løpet av ett gitt tidsvindu for å oppretteholde brukerproduktiviteten.

Optimalisere den digitale arbeidsplassen med Workspace Environment Management

XenApp og XenDesktop 7.12 markerer den første offisielle Citrix release som inkluderer Workspace Environment Management basert på Citrix sitt Norskale oppkjøp som har vist seg å øke server skalerbarhet etter implementering av løsningen i infrastrukturen. Workspace Environment Management utvider ytelsen til den komplette digitale arbeidsflaten inkludert brukerprofil, applikasjon, desktop og underliggende systemressurser for å levere best mulig arbeidsflate ytelse, pålogging til desktop og programrespons tid. Det inkluderer også nå funksjonalitet som dynamisk konverterer en enhet til en tynn klient, tidligere kjent som Transformer.

Tilpasset rapportering, forbedret varsling integrasjon, og nye SCOM pakker

Lag dine egne tilpassede rapporter med Citrix Director utover de inkluderte trend rapportene. Bare velg de datapunkter som kreves – du trenger ikke å skrive komplekse koder eller spørringer. Få dyp innsikt i drift, ytelse og interoperabilitet av miljøet med de nyeste Citrix SCOM Management Packs. Integrer Site varsler, som utløses ved kritiske varsel terskler, med overvåkingssystemer basert på Simple Network Management Protocol (SNMP). Nye tilgjengelighetsrapporter for Delivery Group bidrar til å vurdere og tilpasse kapasiteten etter behov. Forbedret sikkerhet følger med TLS 1.2-støtte.

Citrix Director Enterprise Edition med en hel måned av historisk rapportering

XenApp og XenDesktop Enterprise Edition-kunder kan nå beholde historisk Site data i opptil en måned, opp fra en uke i tidligere versjoner. Med mer omfattende innsikt i det historiske Site ytelse, har administratorer økt oversikt over infrastrukturen med kapasitet og helse trender som gir mer data for å hjelpe til med feilsøking.

Last ned XenApp og XenDesktop 7.12 i dag!

 

About Luciano

Senior Infrastructure Engineer med spesialitet på Citrix produkter

Check Also

Visio sjablonger for XenApp og XenDesktop 7.12

Nye Citrix XenApp og XenDesktop Visio sjablonger, akkurat i tide til 7,12 utgivelsen.     …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.